In Schotland het land van Loch Ness en allerlei legendes heeft zich een bijzonder verhaal afgespeeld. De Schotse Emma French wilde zo graag haar rijbewijs halen viagra zelfs weeën haar niet konden tegenhouden.

De twintigjare Emma was die ochtend om 4 uur opgestaan nadat haar water gebroken was. Haar familie raadde haar aan om naar het ziekenhuis te gaan, maar French wou er niks van weten. “Ik heb zo lang liggen wachten om mijn examen af te leggen”, vertelt ze in de Daily Mirror. “Ik was vastbesloten om te slagen.”

French trok dus naar het examencentrum, maar verzweeg haar toestand voor de rij-instructeur. Ondanks weeën die om de tien minuten terugkwamen, slaagde ze met succes. Met haar rijbewijs in de hand reed ze vervolgens naar het ziekenhuis. “Mijn familie wilde me een lift geven, maar ik wilde zelf rijden”, zegt ze.

“Als ik een doel voor ogen heb, stop ik niet voor ik het bereikt heb”, aldus French. “Ook al denkt iedereen nu dat ik gek ben. Zelfs de vroedvrouwen. Ze begrepen niet goed dat ik felecitaties kreeg voor mijn baby én mijn rijbewijs.” Bron: AD

zwanger

zwanger