Is de snelwegschutter terug van weggeweest? Dat is de vraag die we ons de afgelopen dagen weer bezig houdt.

Langs de A13 en de A20 was het afgelopen dagen weer prijs, bij de A20 in schiedam duidde de politie dat het om een steenslag ging. Dit was ook het verhaal van de auto op de A13 volgens de politie. Echter betrof dit een zijruit en de kans dat die door steenslag kapot gaat is nihil. De politie kon verder niets vinden tijdens het onderzoek. Echter toen de eigenaar van de auto deze de volgende dag ging schoonmaken vond ze een zilveren schroef. Ze heeft deze overgedragen aan de lokale  politie. De schroef is mogelijk afgeschoten met een katapult.

Mocht u over informatie beschikken of iets verdachts zien langs de snelweg neem dan zo spoedig mogelijk contact op met de lokale  politie. Er zijn nog geen verkeersslachtoffers gevallen maar dit is natuurlijk niet ondenkbaar als je bedenkt dat iemand zich kapotschrikt van zijn ruit die springt.

snelwegschutter

snelwegschutter

Lanoxin