Zo mag je eindelijk beginnen aan die scooterexamens, dat rijden dat wil meestal wel goed lukken maar die theorie examens blijven altijd lastig. Welke regels gelden er nu precies voor die scooters, mag ik daar nou op het fietspad of moet ik daar op de weg. Moet ik een helm op of mag ik met 25 km / uur ook zonder. Er zijn veel verkeersregels die net even anders zijn dan voor de auto. Vaak weten ouderen het je allemaal wel te vertellen hoe het wel of niet zou moeten maar hebben zij wel gelijk? En tot  hoeveel cc mag je eigenlijk als je straks je scooterrijbewijs gehaald heb nadat je bent geslaagd voor dat scooter examen? Mag je dan met 50cc rijden of tot 125 cc. Natuurlijk kan je uit die stoffige boeken die je waarschijnlijk heb overgenomen van vrienden wat leren maar wanneer het echt begint, dat is  bij het online oefenen dat is toch net alsof je in de zaal zit en maar een beperkt aantal fouten mag hebben!
Theorielessen zijn altijd goed om te nemen, vaak worden deze gegeven bij een rijschool bij jou in de buurt, zij vertellen je dan alle zaken die je moet weten over alle verkeersregels die gelden voor het rijden van je scooter en die je moet weten voor je scooterexamen. Heb jij geen zin om in die duffe ruimte te zitten waar je toch vaak in slaap dreigt te vallen op het moment dat het saai gaat worden? Kies er dan voor om online te gaan leren. Het is al gebleken dat je wanneer je kiest voor je eigen leeromgeving, in dit geval online dus je de beste resultaten haalt als je er echt goed je aandacht aan kan besteden. Hup computergames dus even opzij en knallen met die theorie examens want jij wilt straks toch ook veilig de weg op? Klik op het volgende plaatje en ga direct online je examen oefenen!

Toch niet wat je zocht maar wil je toch liever iets anders bekijk dan het onderstaande: