De europese wet-en regelgeving is recentelijk aangescherpt zoals iedereen heeft gemerkt. Veel foto’s werden afgekeurd en iedereen moest opnieuw foto’s maken. Wat uiteraard wel weer een goede impuls is voor de pasfoto industrie die hier weer goed op inspringt. De ogen moeten recht in de lens, je oren moeten op de foto, je mag geen pet op, maar…. Je mag schijnbaar wel een vergiet op je hoofd houden!  Tenminste als we het rijbewijs van deze beste man uit oostenrijk mogen geloven. Hij deed dit door te claimen dat hij lid was van de kerk van het vliegende spaghettimonster, hij noemt zichzelf dan ook een pastafari! Ik ben benieuwd wat het volgende zal zijn, na alle leuke fails op de ov chipkaart met foto’s van o.a. koningin beatrix en mark rutte, nu dus de rijbewijs actie’s wordt vervolgd hopen wij!